Over Stick Leuk!

Ons belangrijkste doel  is zorgen dat kinderen plezier hebben. Leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. We zorgen ervoor dat ze op een sportieve en vooral leuke manier met elkaar bezig zijn. Sporten en in beweging zijn is erg belangrijk voor het lichaam. Het is goed hier van jongs af aan mee te beginnen, vandaar dat we UkkieHockey geven voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. Voor 5 en 6 jaar bieden wij ook trainingen aan bij de Hockey school. Daarnaast geven we HockeyClinics, privé trainingen, kinderfeestjes en speciaal voor keepers hebben we ''Keep your goal".

 

Door de inzet van enthousiaste trainers halen we alles uit uw kind en beleeft iedereen plezier. Er is genoeg aandacht om te leren. Kortom plezier hebben en gezond in beweging zijn staan voorop. 

Stick Leuk! Team

Justin den Engelsman

Over mij Ik ben Justin den Engelsman en ik ben mede-initiatiefnemer van Stick Leuk!. Ik ben 18 jaar oud en heb dit jaar mijn Havo afgerond. Elke dag ben ik eigenlijk bezig met hockey, ik train verschillende teams zoals MD3, MD4, MC3, MC4 en JD1. Zelf hockey ik ook nog in JA1. Verder ben ik actief bij de Jongste Jeugd, ben ik scheidsrechter en begeleid ik in de zomer hockeykampen. Dit doe ik met veel plezier, daarom wil ik na de zomervakantie ook een dubbele lerarenopleiding gaan studeren genaamd PABO/ALO. Mijn motivatie om training te geven aan al deze teams en ook aan de ukkies en de hockeyschool kids van Stick Leuk! komt omdat ik het heel leuk vind om met kinderen te werken en ze iets bij te leren. Ik vind het leuk om de kinderen blij te zien als ze een nieuw trucje kunnen of iets anders bereikt hebben. Laten we er weer een TOP seizoen van maken!

Heeft u verder vragen dan mag u mij altijd aanspreken of contact opnemen via het contact formulier.

Wat doe ik? UkkieHockey, HockeySchool, Privé-trainingen, Clinics, Kinderfeestjes, Hockeykampen

Sietze de Ranitz

Over mij Ik ben Sietze de Ranitz en ik ben mede-initiatiefnemer van Stick Leuk!. Ik ben nu 20 jaar en breng al ongeveer 14 jaar door op Hockeyclub Etten-Leur. Binnen de hockey vervul ik verschillende taken, ik speel in JH1, ik ben lid van de arbitragecommissie en ik ben trainer van MC2 en MA4. Zelf heb ik erg veel plezier in hockey en ik wil dit ook graag overbrengen op anderen. Ik studeer in Nijmegen op de HAN, ik volg hier de opleiding sportkunde. Ik wil zorgen dat Stick Leuk! een bekende naam binnen de hockeywereld wordt. Mijn motivatie voor training geven is de groei die ik zie in de kinderen wanneer je ze tips geeft.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u mij altijd aanspreken!

Wat doe ik? UkkieHockey, HockeySchool, Clinics

Thom Ticheler

Over mij Hallo! Ik ben Thom en ik ben 17 jaar (bijna 18). Ik hockey al 12 jaar (!) bij HCEL. Ik vind hockey de allerleukste sport om te doen en doe daarom ook veel op en voor de hockeyclub, ik hockey zelf in Jongens A1, geef training aan JB2, fluit wedstrijden en sinds deze zomer dus ook Stick Leuk! Sinds een paar jaar begeleid ik ook hockeykampen en hierdoor heb ik al veel ervaring opgedaan met kleine kinderen. Het Stick Leuk! team is het beste en leukste team dat ik ooit heb meegemaakt en ik heb het daarom ook heel erg naar me zin. Hopelijk kan ik de komende jaren nog heeeeeel veel kinderen helpen om beter te worden!

Wat doe ik? HockeySchool, Clinics, Hockeykampen

Chevaro Fluit

Over mij Ik ben Chevaro en ik ben 18 jaar oud. Ik speel nu 5 jaar hockey. Ik zit op een sportopleiding genaamd het CIOS, hier leer ik ook veel over training geven. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met muziek bezig te zijn, met vrienden dingen te doen en natuurlijk om training te geven! Door Stick Leuk! werd ik benaderd om op zondag te helpen bij training geven van de Ukkies, dit leek mij een super gave uitdaging omdat ik normaal aan grote kinderen training geef.

Wat doe ik? UkkieHockey, Clinics

Djoeke Douma

Over mij Lieve allemaal! Mijn naam is Djoeke en ik ben 16 jaar oud. Ik zit op dit moment in VWO 5 op de KSE. Ik hockey al sinds mijn 6de  op HCEL en ik doe het nog steeds met veel plezier. Buitenom mijn eigen trainingen geef ik al 3 jaar training en zo ook op vrijdagmiddag bij Stick Leuk!. Hopelijk zie ik je snel een keer op vrijdagmiddag!

Wat doe ik? HockeySchool, Clinics, Hockeykampen

Louise van Hekken

Over mij Hoi! Ik ben Louise, ik ben 13 jaar oud. Ik zit op de KSE in VWO 2 en weet school en sport goed te combineren. Ik vind de sport hockey erg leuk, ik speel zelf in MC3 en geef training bij de Jongste Jeugd en Stick Leuk! Het aller coolste vind ik dat ik hockey kan overbrengen aan kinderen die graag hockey willen leren.

Wat doe ik? UkkieHockey, Clinics

Juul van de Ven

Over mij Hi, ik ben Juul, 15 jaar oud en ik ben verdediger in MB5 van Hockeyclub Etten-Leur. Ik vind het leuk om training te geven aan kinderen omdat ze lekker enthousiast zijn en heel graag willen leren. Het is leuk om die glimlach op hun gezicht te zien en om de ontwikkeling van de kids te zien. Daarom geef ik training bij Stick Leuk!

Wat doe ik? HockeySchool, UkkieHockey, Clinics

Eva de Been

Over mij Hoi allemaal! Mijn naam is Eva en ik ben 17 jaar oud. Ik ben begonnen met hockey toen ik 6 jaar oud was. Ik vind het heel erg leuk om kinderen te leren hockey, vooral dat ik zie dat kinderen gaandeweg steeds meer plezier er in gaan hebben. Ik zit in het 2de jaar van de PABO, veel wat ik op deze opleiding leer kan ik ook goed gebruiken tijdens de trainingen. Ik hoop dat we een super gezellige tijd gaan hebben!

Wat doe ik? HockeySchool

Jessika Holl

Over mij Mijn naam is Jessika Holl. Ik ben moeder van twee sportieve zoons. Beiden hockeyen op HCEL. Ik vind Stick Leuk een mooi initiatief. Het is fantastisch om de trainers en spelertjes elke zondagmorgen lekker te zien hockeyen. Ik ben blij dat ik dit enthousiaste team mag ondersteunen op administratief gebied. Als u vragen heeft of meer informatie wenst kunt mij aanspreken en dan beantwoord ik uw vragen graag.

Wat doe ik? Coördinator Stick Leuk!

© 2020 by Stick Leuk!

Partners :

logo_hcel.png

Sponsors :

download.png
Jes_coaching_logo_RGB.jpg
Mobiel : 06-40413517
Email: info@stick-leuk.nl